Gør et bilkup over sundet 🚗🌉

Når man snakker om at købe brugte biler i udlandet, ser vi flere, der kører over grænsen til vores naboer i syd.
Tyskland er også et meget større marked, og hvis man søger noget helt specielt, er der større sandsynlighed for at finde det dér, men hvis man drømmer om en klassisk svensk bil som en Sabb eller Volvo, så vil vores bilekspert og CEO Johan råde til at undersøge det svenske marked.

Sverige, et stort brugtmarked.

Den svenske krone er lav, og derfor kan der være penge at spare ved at tage en tur over sundet, især hvis man drømmer om en klassisk model.
Dog skal man aldrig købe ubeset, så det kræver, at man selv tager en tur over sundet.

" Svenskerne har også kultur for gamle, klassiske biler, herunder veteran- og amerikanerbiler, så man kan helt sikkert også finde en fed og attraktiv brugt bil, hvis man leder længe nok. “

Johan Frederik Schjødt,
CEO, AutoUncle

 

To ting du skal have styr på inden du henter bilerne hjem

Uanset om man drømmer om en åben Chevrolet Corvette i en fræk rød farve med lygter, der kan vippes op, en klassisk Rolls Royce i 1970’er brun eller måske en lynhurtig Alfa Romeo, der både kunne dreje hoveder tilbage i 1985, da den var frisk fra fabrikken, såvel som nu, kan det være, man skal overveje at tage på bilshopping på den anden side af sundet.

Den svenske krone er meget lav for tiden, og det betyder, at man får mere bil for sine danske kroner, hvis man bevæger sig ind på brugtmarkedet i Sverige.
Men der er lige et par ting vi vil råde dig til at have styr på inden.

Og Johans fire tips til dig når du køber en brugt klassiker i Sverige.

 
 

Kender du andre der kunne have glæde af artiklen?

Del linket med dem 👇

Forrige
Forrige

Den gyldne omsætningshastighed: Elbiler er nøglen

Næste
Næste

5 måder du kan sikre din bilforretning i et digitalt marked💻