5 måder du kan sikre din bilforretning i et digitalt marked💻

Bidrager flere salg til vækst i din forretning?
Selvfølgelig gør de det!
Derfor giver jeg dig her fem måder, hvorpå du kan sætte de bedste forudsætninger for salget og din bilforretning i et digitalt marked.“

Rasmus Jensen
Technical Integration Manager, AutoUncle

Du har 7 sekunder!

Til at skabe et godt førstehåndsindtryk.
Og det er ingen hemmelighed, at bilbranchen har oplevet store forandringer i de seneste år med det stadig mere digitale marked.

Så hvad gør du når du ikke længere fysisk får mulighed for at give kunderne et godt førstehåndsindtryk af din forretning i dit showroom?

Svaret er din hjemmeside - dit online visitkort!

Derfor er det vigtigt, at du som forhandler tilpasser dig og udnytter de digitale værktøjer der er til rådighed for, at nå potentielle kunder og styrke din forretning.

 

1. Målrettede annoncer

Er du det rigtige sted på det rigtige tidspunkt?

En af de største fordele du kan give dig selv er, at vælge annoncering med mulighed for at målrette dine annoncer til en specifik målgruppe.
Og det siger vi ikke kun fordi det naturligvis er en mulighed hos AutoUncle. Det råder vi dig til fordi, det betyder at du kan tilpasse din annoncering til den rigtige målgruppe, og på den måde øge din synlighed og tiltrække flere potentielle kunder til din forretning.

 

2. Pop-up formularer

Har du styr på det førstehåndsindtryk du giver?

Lead Moduler er en anden funktion, der er vigtig for at styrke din forretning online.
Det er de, fordi vi i dag oplever at kunderne i langt højere grad søger efter bil hjemme bag skærmen og først besøger en bilforhandler sent i deres købsovervejelser.
Ved at oprette pop-up-formularer på din hjemmeside kan du indsamle kontaktoplysninger fra alle de besøgende, der i første omgang som et resultat af dine målrettede annoncer, kommer forbi din hjemmeside. Tilbyd dem, at booke en prøvetur online, få en prisvurdering af deres byttebil eller kontakt dig.
Mulighederne for at få kundens oplysninger er mange og guld i dine rådgiveres indbakke.

 

3. Brug af Sociale Medier

Møder du dine kunder der hvor de er?

Sociale medier er en anden kraftfuld platform til at nå ud til potentielle kunder og øge din synlighed. Ved hjælp af Autouncles annoncering kan du oprette og placere målrettede annoncer på sociale medier for at nå ud til den rigtige målgruppe og øge sandsynligheden for at tiltrække flere potentielle kunder.

 

4. Optimering af din hjemmeside

Hvordan ser den ud set med dine kunders øjne?

Dine 7 sekunder er startet!

Din hjemmeside er dit digitale visitkort og dit vigtigste værktøj til at tiltrække kunder online. Det er vigtigt at sikre, at din hjemmeside er optimeret til søgemaskinerne og giver en god brugeroplevelse, da det kan hjælpe med at øge din synlighed og konverteringer.

 

5. Analysering af resultater

Konvertering, CTA, ROI…..

Er det lidt langt fra den daglige jargon i jeres bilhus?

Hvis Google Analytics, Tag Manager, ROI, CTA, Konverteringsrate og Engagement er fremmede ord for dig så forstår vi det godt!
I det digitale marked er det vigtigt både at tænke innovativt og have en målrettet tilgang til annoncering og leadgenerering.
Og så er det mindst lige så vigtigt at analysere og måle på dine annoncer klarer sig. Skaber de værdi, skal de rettes til og er de på de rigtige kanaler.

Som bilforhandler er det ikke din spidskompetence at forstå eller selv at opsætte rapportering af, hvordan din hjemmeside klarer sig. Og en konsulent er dyrt!
Hos AutoUncle tilbyder vi rapportering og analyseværktøjer i en simpel visning, der giver dig mulighed for at spore dine resultater og justere dine løsninger hos os for at opnå de bedste resultater. Og det stopper ikke her, for du skal også måle på, hvad der sker på din egen hjemmeside for at kunne forstå værdien af de kunder dine målrettede annoncer sender på besøg derinde. Det findes der mange analyseværktøjer til og vi hjælper dagligt tusindvis af forhandlere med at opsætte og forstå deres nye digitale verden.

 

Kender du andre der kunne have glæde af artiklen?

Del den med dem her 👇

Forrige
Forrige

Gør et bilkup over sundet 🚗🌉

Næste
Næste

Drømmer du om at køre rundt i en åben sportsvogn med vind i håret? ☀ 🕶