Lær at forstå den digitale kunderejse

February 3, 2022

Vi ved, hvorfor langt de fleste bilforhandlere får for lidt ud af deres online leads. 

Salgsforskningen og mere end 2.000 bookede prøveture har vist os, hvad der skal til for at skabe større vækst i fremtidens mere digitale bilsalg. 

Som en del af AutoUncles onboarding deler vi de vigtigste ting, I bør mestre for at løfte salget af biler ind i en digital tid. I et partnerskab med Intenz stiller vi skarpt på, hvordan I kan blive blandt de få, som får flere slutsedler ud af jeres leads – og får endnu bedre afkast på jeres salgsindsatser og investering i online leads. 

Som en del af jeres opstart som kunde hos AutoUncle, hvor I har valgt at få online leads igennem vores byttebilsmodul, får I her nye værktøjer til at komme godt i gang med at omsætte flere leads til bilsalg – og få en større forståelse for den digitale kunderejse.

Hvordan foregår det?
Over de næste 7 dage modtager alle tilmeldte dagligt en mail i deres indbakke med en video, der giver viden, input og værktøjer til at få større succes med at arbejde med leads i en mere digital bilverden.

Hvor lang tid tager det?
I vælger selv, hvor meget tid I kan og vil investere i forløbet – men vi opfordrer til at I, udover at se videoerne, sammen drøfter indholdet i forretningen/salgsteamet.

Hvad får I ud af det?
I løbet af de 7 dages træning vil I lære:

Hvad siger de salgsrådgivere der har gennemført træningen om forløbet?



“Jeg har gennemført vores online salgstræning med AutoUncle og Intenz og har taget gode noter. Det var ekstremt lærerigt!
Jeg synes det han kom ind på, gav rigtig god mening. Man skal virkelig lytte mere til kunderne, og spørge lidt mere ind til deres situation, end bare at forsøge at prakke en prøvetur på dem.”


Alexander Havbo Steen
CUPRA Master
Sølvsten Biler


“Før gik salgstræning ofte meget op i, at man hele tiden spurgte ind til ordren og kom til sagen, både hvad angår bilsalg, forsikring, serviceaftale og finansiering. 
Jeg kan godt lide tanken om at den her træning flytter os fra, at være ‘bilsælgere/ekspedienter’ til at blive salgsrådgivere for dem i hele processen.


Jonas Sørensen
Salgs- og Leasingrådgiver
Carmark




Lignende guides til dig



Gå til træningscentret


Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.