Kom i gang med Google Tag Manager

December 17, 2021

Google Tag Manager er et gratis værktøj fra Google, der gør det nemt at opsætte måling på din hjemmeside. Med dette værktøj for du dine målinger samlet ét sted og du behøves ikke installere flere koder på din hjemmeside.

Med Google Tag Manager kan du skabe dig et unikt billede af, hvordan dine online kunder bruger din hjemmeside når de besøger dig online.
Det kan du fordi der indsættes det der kaldes ´tags´ på dine hjemmeside. De vil f.eks. sættes på de knapper der er vigtigst og som skaber størst værdi for dig at kunderne klikker på. Det kunne være ‘Få en byttepris´ eller ´book en prøvetur´.

Hvad kan jeg bruge alle disse informationer til?

Det gode ved at arbejde på nettet er at du kan få at vide præcis hvad dine besøgende gør og derved optimere herefter. Ved at analysere og optimere kan du få flere til at besøge dig online og det skaber rigtig stor værdi for din forretning og salgstal da 80% af et bilsalg i dag sker online.
Sætter du det hele rigtigt op kan du følge en kundes besøg fra start og til slut.

Er der nogle der vælge at springe fra og ikke foretage den handling du ønsker, kan du ud fra dine Analytics data optimerer din side og derved få flere til at gøre det du ønsker og det der skaber værdi for dig på din hjemmeside.

Oplysninger om dine online kunder har stor værdi for din forretning.

Med andre ord bliver du bedre forberedt til at styrke dine markedsføringstiltag og opbygge en hjemmeside der konverterer flere kunder til et egentligt salg.

Sådan giver du AutoUncle adgang til din Google Tag Manager konto

En korrekt opsætning er altafgørende for at du får den værdi ud af det du kan få. Det ved vi godt ikke er din spidskompetence og det kan være dyrt at finde en der kan hjælpe dig med at få adgang til de mange værdifulde informationer du kan få om dine online kunder.
Men som kunde hos AutoUncle tilbyder vi dig helt gratis at hjælpe med både opsætningen og løbende gennemgang af dine data så du kan bruge tiden på det der er vigtigt fysisk i forretningen.
Det kræver blot at du giver os adgang til din Google Tag Manager konto. Det gør du nemt ved at følge vores videoguide du kan se her:

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp?

error

Rasmus Jensen

Technical Account Manager

71992175
rasmus.jensen@autouncle.comLignende guides til digGå til træningscentret


Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.