Kom i gang med Google Analytics

December 17, 2021

Google Analytics er en gratis webanalyse service fra Google, der måler og rapporterer på hjemmesidetrafik. Den sporer besøgende på din hjemmeside fra bl.a. søgemaskiner, reklamer, pay-per-click-netværk, e-mail-marketing, Youtube og links i PDF-dokumenter.

Med Google Analytics kan du skabe dig et unikt billede af, hvem dine kunder er, hvor de kommer fra, hvor længe der er på din hjemmeside og hvilke sider de kigger og interagerer mest på.

Hvad kan jeg bruge alle disse informationer til?

Det gode ved at arbejde på nettet er at du kan få at vide præcis hvad dine besøgende gør og derved optimere herefter. Ved at analysere og optimere kan du få flere til at besøge dig online og det skaber rigtig stor værdi for din forretning og salgstal da 80% af et bilsalg i dag sker online.
Sætter du det hele rigtigt op kan du følge en kundes besøg fra start og til slut.

Er der nogle der vælge at springe fra og ikke foretage den handling du ønsker, kan du ud fra dine Analytics data optimerer din side og derved få flere til at gøre det du ønsker og det der skaber værdi for dig på din hjemmeside. Få en byttepris på deres nuværende bil eller booke en prøvetur i en af dine.

Oplysninger om dine online kunder har stor værdi for din forretning.

Med andre ord bliver du bedre forberedt til at styrke dine markedsføringstiltag og opbygge en hjemmeside der konverterer flere kunder til et egentligt salg.

Oprettelse af Google Analytics konto

Det er ganske enkelt at få sat Google Analytics op på din hjemmeside.
Det første du skal er gøre er at oprette en Google Analytics konto.
Har du i forvejen Google konto kan du med fordel bruge den til at oprette din Analytics konto.

Vi anbefaler altid at du opretter kontoen med din egen e-mail da, det sikrer du beholder ejerskabet over den i tilfælde af, du skulle skifte hjemmeside eller finde en ny web samarbejdspartner.

Sådan giver du AutoUncle adgang til din Google Analytics konto

Vi ved godt at det ikke er din spidskompetence og at det kan være svært at finde tiden til at sætte sig ind i de mange værdifulde informationer du kan få om dine online kunder.
Men som kunde hos AutoUncle tilbyder vi dig helt gratis at hjælpe med både opsætningen og løbende gennemgang af dine data så du kan bruge tiden på det der er vigtigt fysisk i forretningen.
Det kræver blot at du giver os adgang til din Google Analytics konto. Det gør du nemt ved at følge vores videoguide du kan se her:

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp?

error

Rasmus Jensen

Technical Account Manager

71992175
rasmus.jensen@autouncle.comLignende guides til digGå til træningscentret


Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.