Sådan læser du din faktura fra AutoUncle

March 2, 2022

Din faktura fra os skal være gennemskuelig for dig. Derfor kan du her se hvordan du læser den.

Klik til egen hjemmeside

‘Klik til egen hjemmeside’ kan også oversættes til dine online kundebesøg.
Når kunderne køber biler i dag foregår 80 % af handlen online, det tager mellem 3-6 måneder og de har mere end 300 berøringspunkter online før det bliver til et salg.

Du faktureres først for et klik i det øjeblik kunden på din annonce på www.autouncle.com vælger at trykke ‘Besøg forhandlernavn‘. Ét klik betyder nemlig at vi sender en kunde videre fra os til at besøge din bilforretning online. Vi sender kunden direkte ind på bilens detaljeside på din hjemmeside så det med det sammen præsenteres for de yderligere informationer om bilen de er interesseret i.

AutoUncle Analytics

Som kunde hos AutoUncle får du adgang til et personligt overblik over alle de produkter du har hos os samt en masse værktøjer du gratis kan benytte dig af.
Du kan bl.a. indhente byttebilsbilleder fra dine kunder, holde styr på alle dine kundehenvendelser og prøvetursbookinger, dele dine bilannoncer direkte på din forretnings facebookprofil, prissætte dine biler bedst muligt i forhold til det nuværende marked og følge med i hvor mange online kundebesøg du får.
Og det er kun for at nævne nogle af de ting vi gratis giver dig adgang til som kunde.

Kundehenvendelser på mail vedr. byttebil

Hvis du har valgt at have et byttebilsmodul på din hjemmeside igennem AutoUncle vil dine kunder have mulighed for at få en straks vurderet byttepris på den brugte bil de ønsker, der skal indgå i en byttehandel med en ny bil hos dig. Det er det vi kalder et lead.
Når en kunde vælger at gøre brug af den mulighed og tage første skridt mod et salg modtager du en mail med deres kontaktinformationer direkte i din indbakke.
‘Kundehenvendelser på mail vedr. byttebil’ er altså de online kunder, der via byttebilsmodulet har fået en byttepris på deres brugte bil og valgt at sende deres informationer til dig.

Vælger kunden ikke at gennemføre deres forespørgsel og sende deres oplysninger faktureres du ikke.

Prøvetursbookinger

Hvis du har valgt at have prøvetursbookinger på din hjemmeside igennem AutoUncle vil dine kunder have mulighed for at kunne booke en prøvetur online i bil de ønsker hos dig.
Når en kunde vælger at gøre brug af den mulighed og tage første skridt mod et salg modtager du en mail med deres ønskede booking direkte i din indbakke som du blot kan ringe kunden op og bekræfte.
‘Prøvetursbookinger’ er altså de online kunder, der via denne knap på vi har installeret på din hjemmeside har booket en prøvetur i en af dine biler.

Vælger kunden ikke at gennemføre deres forespørgsel og sende deres booking faktureres du ikke.

Lignende guides til digGå til træningscentret


Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.