AutoUncle har for Peter Krog altid være en vigtig samarbejdspartner. AutoUncles løsninger skaber nemlig værdi og tillid hos kunderne, der besøger pkrbiler, som Peter Krog er ejer af. Og det er grunden til, at samarbejdet kan fejre fire års fødselsdag i år. 

 

Kendskabet til AutoUncle opstod allerede i slut 00’erne, hvor Peter Krog var ansat som sælger hos en bilforhandler i Silkeborg, der solgte brugte biler. Han husker tydeligt en dag, der kom en lidt anderledes ‘kunde-gruppe’ ind i butikken, som hverken ville købe eller sælge, men derimod havde et andet ønske:

“Jeg kan huske, at der kom en ydmyg og ung mand ind i butikken, han hed Johan (Johan Frederik Schjødt, CEO & Co-founder hos AutoUncle), og han havde nogle følgesvende med. De ville gerne sidde oppe i vores kundelounge og lave nogle brugerundersøgelser, som var i forbindelse med, at de ville starte AutoUncle op. Det fik de lov til, og det var første gang, jeg hørte om AutoUncle.”

Da Peter Krog startede selvstændigt op med pkrbiler.dk, der er “en webbaseret bilforretning med fokus på de helt rigtige biler” var et samarbejde med AutoUncle oplagt. I dag benytter han både byttebils-modulet og AutoUncles prisvurderings-værktøj, og især sidstnævnte er, ifølge Peter Krog, vigtigt for hans forretning:

“Jeg får feedback fra kunderne, som siger, at prisvurderingen har en stor betydning, når de kigger rundt på siden efter biler. Derudover er den også et godt pejlingsmærke for mig, når jeg skal prissætte bilerne, forklarer Peter Krog og fortsætter:

“Der er ingen tvivl om, at den skaber værdi og tillid hos kunderne, og det afspejler sig jo i min forretning på en positiv måde”.

Sådan ser det ud, når kunderne besøger pkrbiler.dk

Hos AutoUncle er vi heller ikke i tvivl, og vi tager hjertelig gerne mange flere års samarbejde med pkrbiler og Peter. 

 

Har du lyst til at vide mere om de forskellige løsninger som  AutoUncle tilbyder, så klik dig ind forbi vores produktoversigt. Du kan også læse om AutoUncle’s prisvrurdering, som Peter benytter sig af, og hvordan vi prissætter bilerne lige her.