Selvom det kun er halvandet år siden, Rødbjerg Biler slog dørene op, så har de en gennemsnitlig omsætningshastighed på 15 gange på ét år. En af grundene til succesen er AutoUncles prisvurdering. 

 

Få 30 dages gratis visning

 

“Det hele starter faktisk med indkøbsprocessen”.

Sådan forklarer Enes Kizilkaya, der er salgsansvarlig hos Rødbjerg Biler i Taastrup.

Når jeg køber biler, har jeg allerede det videre salg i baghovedet. Hvis bilerne bliver købt for dyrt, så er der et problem fra starten af”.

Derfor er prisvurdering et vigtigt redskab i Enes’ værktøjskasse. Hos Rødbjerg Biler annoncerer de igennem AutoUncle, og det betyder, at AutoUncles prisvurdering er på alle deres biler på AutoUncles platform. Når en bil-interesseret forbruger klikker sig videre fra AutoUncle ind på Rødbjerg Biler’s hjemmeside, så er Enes ikke i tvivl om, at prisvurderingen spiller en rolle:

“Når der står ‘SUPER PRIS’ på en bil, så hjælper det kunden godt på vej. Det er med til, at kunden får lyst til at besøge vores forretning og kigge på bilen”, fortæller Enes og tilføjer: “Der er mange kunder, der synes, at det kan være lidt en jungle. ‘Er det overhovedet en god pris?’ Derfor er AutoUncles prisvurdering super godt. Det understøtter vores priser og hjælper os til at prissætte korrekt”.

Fair priser og højt serviceniveau

Hvis man ser på salget af en bil som et ‘100 meter-løb’, så hjælper AutoUncle med at snøre skoene. De 100 meter løber Enes og kollegaerne hos Rødbjerg Biler selv. Selvom kunderejsen starter online, så er de klar over, at salget sker i butikken. Derfor er et højt serviceniveau og respekt overfor kunden altafgørende:

“Vi (ansatte hos Rødbjerg Biler) har lovet hinanden, at i vores butik dømmer man aldrig kunden på deres tøj, udseende eller nationalitet. At man altid behandler kunden godt og med respekt, også selvom de ikke køber noget. Det har været vores filosofi og grundtanke siden første dag”, forklarer Enes. 

Hos Rødbjerg Biler handler det grundlæggende om, at den rette prisvurdering går hånd i hånd med respekt og god service overfor kunderne. Det er med til at skabe den høje omsætningshastighed, og hos AutoUncle er vi stolte og glade for at være med til at bidrage til succesen hos Enes og resten af teamet fra Rødbjerg Biler.  

Lyst til at læse mere om, hvordan vi vurderer bilerne hos AutoUncle? Så læs vores guide: Hvordan vurderer vi bilerne hos AutoUncle?