Betal kun for det du får.
Prøv gratis i 30 dage.

 

Du kan prøve alle AutoUncles produkter gratis og uforpligtende i 30 dage.

Annoncering på AutoUncle

Få vist dine biler på AutoUncle’s søgemaskine. Når potentielle kunder klikker på din bil, sender vi dem til din egen hjemmeside. Du betaler kun for antallet af klik.

Klikpris (CPC)
KR.  3,00  /klik
 AutoUncle Dashboard
Inkluderet
 AutoUncle Pris-widget
Inkluderet
   
Overførsel af biler for Bilinfo*
125 kr./md.

*) Gebyr for overførsel af biler fra Bilinfo: Administrerer og uploader du billeder af dine biler via Bilinfo, er vi desværre nødsaget til at opkræve et gebyr for overførsel af disse data til AutoUncle. Læs mere

Byttebilsmodul til din hjemmeside

Modtag værdifulde leads fra din egen hjemmeside. Nem og enkel installation.

KR.  49,00  /lead

Gratis oprettelse. Du skal muligvis bruge hjælp fra dit webbureau.

Alt inklusiv. Ingen faste udgifter.

Vi kigger gerne forbi. Kontakt os og book et møde.

Vi er aldrig mere end et opkald eller e-mail væk. Vores salgskonsulenter kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om muligheder og demonstration af vores produkter.

Brug for hjælp?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker de 30 dages gratis prøveperiode?

Når du udfylder vores formular her på hjemmesiden, kontakter en af vores onboarding-konsulenter dig. Herefter hjælper vi dig med at få installeret knapper og byttebilsmodul på dit website og sat dine biler online på autouncle.dk.

Normalt tager det cirka 2-3 arbejdsdage fra du udfylder formularen her på sitet til du er kørende. Du betaler ingenting for opsætning, leads og annoncering i de første 30 dage. Herefter overgår du automatisk til at være en normalt betalende kunde.

Hvad er et lead?

Byttebilsmodulet kan opsættes på mange måder afhængigt af dine ønsker til hvilke informationer kunden skal oplyse. Når en potentiel kunde har udfyldt felterne sender vi dig en mail med hans/hendes oplysninger. Det kalder vi et lead.

Du kan til enhver tid se en oversigt over alle leads i dit AU dashboard.

Foruden leads fra din egen hjemmeside, sender vi også leads fra Autouncle.dk – dog kun for potentielle kunder i forbindelse med visning af en af dine biler.

Hvad er et klik/CPC?

Når du annoncerer dine biler på AutoUncle betaler du hver gang en bruger klikker sig fra AutoUncle til dit eget website for at se din brugte biler. Du afregnes således cost-per-click (CPC), som på dansk kan oversættes til betal-per-klik.

Klikker ingen på dine biler, betaler du heller ikke noget for det.

Kan jeg sætte loft over budgettet?

Hvis du vil, kan du sætte et månedligt maxbeløb for dit forbrug hos AutoUncle. Det giver dig sikkerhed for at du ikke bruger mere end du ønsker, og holder dig indenfor dit marketingbudget.

Afhængigt af hvilke produkter du har valgt, stopper vi med at sende trafik til din hjemmeside og deaktivere byttebilsmodulet på din hjemmeside når du rammer dit maxbeløb. Når en ny måned starter aktiverer vi automatisk dine produkter igen.

Hvorfor koster det penge at overføre biler fra Bilinfo/Bilbasen?

Administrerer og uploader du billeder af dine biler via Bilinfo, er vi desværre nødsaget til at opkræve et gebyr for overførsel af disse data til AutoUncle. Det skyldes et gebyr som vi skal betale for at gøre brug dine data hos Ebay/Bilbasen, og således ikke noget vi kan gøre noget ved. Gebyret er fastsat til 175 kr./måned per afdeling. Vi tjener intet på gebyret.

Kan jeg undgå at betale gebyr for Bilinfo/Bilbasen?

Ja, du skal blot anvende et system til at administrere dine biler i. Eksempelvis er det gratis at overføre biler fra AutoDesktop/AutoIt.

EKSKLUSIVT NYHEDSBREV FOR BILFORHANDLERE

 

Få tips og tricks til at sælge flere biler

Få vores nyhedsbrev med tips og tricks til at sælge flere biler.