Slut med faste omkostninger*

– Betal kun når der kommer kunder i din forretning

Hos AutoUncle betaler du udelukkende for det du får.

Annoncering på AutoUncle

Få vist dine biler på AutoUncle’s søgemaskine. Du betaler kun, når en kunde klikker videre fra AutoUncle og over på din egen hjemmeside. Priserne er gældende ved køb af den fulde pakke. Ved individuelle løsninger kontakt os. 

Klikpris (CPC)
KR.  3,00  /klik
 AutoUncle Dashboard
Inkluderet
 AutoUncle Pris-widget
Inkluderet
   
Overførsel af biler for Bilinfo*
175 kr./md.

*) Gebyr for overførsel af biler fra Bilinfo: Administrerer og uploader du billeder af dine biler via Bilinfo som synkroniserer over på din hjemmeside, opkræves der et månedligt gebyr på kr. 175 pr. afdeling

Byttebilsmodul til din hjemmeside

Modtag værdifulde leads fra din egen hjemmeside. Nem og enkel installation. Priserne er gældende ved køb af den fulde pakke. Ved individuelle løsninger kontakt os. 

KR.  49,00  /lead

Gratis oprettelse. Du skal muligvis bruge hjælp fra dit webbureau.

Alt inklusiv. Ingen faste udgifter.

Vi kigger gerne forbi. Kontakt os og book et møde.

Vi er aldrig mere end et opkald eller en e-mail væk. Vores salgskonsulenter kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om muligheder og demonstration af vores produkter.

Brug for hjælp?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg ombord?

Når du udfylder vores formular her på hjemmesiden, kontakter en af vores onboarding-konsulenter dig. Herefter hjælper vi dig med at få installeret knapper og byttebilsmodul på dit website og sat dine biler online på autouncle.dk.

Normalt tager det cirka 2-3 arbejdsdage fra du udfylder formularen her på sitet til du er kørende. Du betaler ingenting for opsætning, og vores tekniker vil gøre hvad der er teknisk muligt fra vores side. Når alt er installeret på din hjemmeside vil du begynde at betale for leads og klik.

Hvad er et lead?

Byttebilsmodulet kan opsættes på mange måder afhængigt af dine ønsker til hvilke informationer kunden skal oplyse. Når en potentiel kunde har udfyldt felterne sender vi dig en mail med hans/hendes oplysninger. Det kalder vi et lead.

Du kan til enhver tid se en oversigt over alle leads i dit AU dashboard.

Foruden leads fra din egen hjemmeside, sender vi også leads fra Autouncle.dk – dog kun for potentielle kunder i forbindelse med visning af en af dine biler.

Hvad er et klik/CPC?

Når du annoncerer dine biler på AutoUncle betaler du hver gang en bruger klikker sig fra AutoUncle til dit eget website for at se din brugte biler. Du afregnes således cost-per-click (CPC), som på dansk kan oversættes til betal-per-klik.

Klikker ingen på dine biler, betaler du heller ikke noget for det.

Kan jeg sætte loft over budgettet?

Hvis du vil, kan du sætte et månedligt max beløb for dit forbrug hos AutoUncle. Det giver dig sikkerhed for at du ikke bruger mere end du ønsker, og holder dig indenfor dit marketingbudget.

Afhængigt af hvilke produkter du har valgt, stopper vi med at sende trafik til din hjemmeside og deaktiverer byttebilsmodulet på din hjemmeside når du rammer dit max beløb. Når en ny måned starter aktiverer vi automatisk dine produkter igen.

EKSKLUSIVT NYHEDSBREV FOR BILFORHANDLERE

 

Få tips og tricks til at sælge flere biler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips og tricks her