Hvem er vi?

AutoUncle er den internationale standard for bilvurderinger og prissammenligninger i Europa. Hver måned bruger millioner af forbrugere AutoUncle til at finde de bedste tilbud og handle med tillid.

Ud af startup bootcampen Copenhagen acceleratoren kom virksomheden AutoUncle, der blev grundlagt i 2010 af brødrene Johan Frederik Schjødt og Niels Kristian Schjødt sammen med Jonas Bylov. Siden da har AutoUncle ekspanderet forretningen til at være på 14 forskellige markeder.
I dag findes vores onkler og tanter i byer som; Aarhus (hovedkvarter), Amsterdam, Hamborg, Berlin, Dresden, Recklinghausen, Karlsruhe, Dublin, Milano og Cluj.

AutoUncle mest kendt for sin søgemaskine og prissammenligningsværktøj til brugte biler målrettet de private bilkøbere, men udviklerne bag vil fortælle dig, at det teknologien bag platformen sætter gang i er meget mere end det. Den generere bilvurderinger baseret på avanceret statistik, foretager indekseringer og behandler millioner af biler hver dag, automatiserer marketingplatforme og faktureringssystemer og meget meget mere.

Som en leder af innovation i Europa er AutoUncles vision at blive den mest brugte platform til at lave problemfrie bilhandler globalt. I kombination med virksomhedens vision arbejder AutoUncle metodisk på at bygge The Most Human Company – et sted, hvor medarbejderne kan være ambitiøse, have en stor international indflydelse og bringe deres fulde menneskelighed og personlighed med på arbejde.

Grundlagt i 2010

Ansatte >90

Kunder >1000 bilforhandlere/bilimportører nationalt og internationalt

Hvad betyder det når vi siger vi vil være

“The Most Human Company”?

Vi vil skabe den mest menneskelige virksomhed. En god virksomhedskultur afhænger af mange faktorer. At have et overbevisende produkt. Opbygning af et stærkt fællesskab. Arbejde med tillid og retfærdighed. Men før du kan nå nogen af ​​disse mål, skal du fokusere på mennesker.

The Most Human Company er et sted, hvor mennesker – hver med individuelle og forskellige evner, ambitioner og følelser – mødes for at arbejde, lære og vokse.

Hos AutoUncle anerkender og værdsætter vi, at alle har følelser og meninger, og vi bringer dem på arbejde med os hver dag. Vores følelser kan arbejde for os eller imod os, men hvis vi undertrykker dem, ender vi ofte med at blokere vores egen vækst i stedet for.

Mennesker er ikke maskiner. Input er ikke altid lig med output. Det er derfor, vi fokuserer på resultater – resultaterne af hårdt arbejde og kreativ energi – og ikke den tid, der bruges på at skabe dem. Vi ved, at succes er et maraton, og vi stoler på, at vores holdkammerater ved, hvordan de bedst bruger deres tid til at nå vores fælles mål.

Vores værdier: De 5 C’er.

Vores fælles værdier er kernen i alt, hvad vi gør. Fra daglige interaktioner til store beslutninger, vores værdier guider os og hjælper os med at fortsætte med at skabe The Most Human Company.

Lær mere om vores kultur – The Most Human Company

Vores kultur afhænger af, at vi hver især omfavner principperne bag The Most Human Company. Men i sidste ende handler kulturen om handling.

Check-ins: den følelsesmæssige statusrapport

Vores mentale tilstand påvirker alt, hvad vi gør, så vi begynder hvert møde med en simpel check-in. Hvordan har du det i dette øjeblik?

At besvare dette spørgsmål anerkender, at vi alle kommer til at arbejde som hele mennesker. Når vi mødes, hilser vi alle vores menneskelige følelser velkommen, uanset om de stammer fra noget på arbejdet eller andre steder.

Målet med hver check-in er at skabe forståelse og hjælpe med at gøre hvert møde så produktivt som muligt. Det er ikke et mål at forklare, hvorfor vi har det på en bestemt måde – værdien kommer fra at dyrke åbenhed, tillid og en evne til at blive i nuet.

Her kan du læse om flere af de handlinger, vi tager for at afspejle vores værdier.

Vil du vide mere om AutoUncle?

Mød teamet og hør, hvordan det er at arbejde for The Most Human Company.

Connect med os

Vi slår løbende ledige stillinger op og søger altid efter nye onkler / tanter til at joine vores team.