Book en prøvetur med Klik & Kør

NYT! Du kan nu få leads på prøveture!

Et splinternyt modul fra AutoUncle sikrer at du uden ekstra tid kan tilbyde dine online kunder muligheden for at testkøre dine lagerbiler

Har du ikke vores byttebilsmodul på din hjemmeside i dag, kan vi hjælpe dig kvit og frit med at få dette installeret. Et stykke kode skal nemlig være installeret før at vi er i stand til at aktivere denne nye mulighed herfra. Løsningen kræver at dine biler er på AutoUncle.

Afprøv Klik & Kør her:

Bilforhandleren siger

“Det skal være nemt for vores kunder at booke en prøvetur online på vores hjemmeside, derfor har vi valgt AutoUncles prøvetursmodul. 
Installationen var super simpel og vores oplevelser med det har været rigtig gode – det samme har vores kunders.
Det er en ny måde at komme i kontakt med kunderne som vi i stigende grad ser er på en digital købsrejse. Den her løsning har givet os nye muligheder for at møde kunderne hvor de er, selv i en tid hvor Corona restriktionerne arbejder imod os. 
Kunderne har taget godt imod den online prøveturs booking og det har allerede ført til flere slutsedler – det er vi naturligvis super tilfredse med.”

Henrik Mark Henriksen, Indehaver Caripo Biler

Bilkøberen siger

“Muligheden for at kunne booke online på Caripo Bilers hjemmeside gjorde udslaget for, at jeg endte med at købe bilen. Det var super simpelt at booke en prøvetur igennem AutoUncles modul.
Jeg tastede mine ønsker ind, blev kontaktet af Henrik og sparede en time, jeg i stedet kunne bruge på at arbejde, fordi jeg kunne få bilen leveret på min hjemmeadresse.
Det var en god oplevelse at booke en prøvetur og handle hos Caripo Biler med forbehold for alle Corona restriktioner.”

Carsten Nielsen, kunde hos Caripo Biler

Sådan virker ‘Klik & Kør’ prøvetursbooking

Formularen til tidsbestilling af prøvetur

Hvis dine biler allerede er på AutoUncle kan dette modul let identificere hvilken bil en online kunde kigger på (/ er interesseret i). Modulet har i det tilfælde allerede valgt bilen på forhånd for den online kunde. Der er til enhver tid mulighed for at ændre sit valg hvis kunden er interesseret i at prøvekøre en anden af dine biler.

Skift dit valg af bil

Hvis en online kunde har navigeret sig frem til en af undersiderne på din hjemmeside som ikke er en bildetalje (såsom “Om os” eller forsiden), vil modulet ikke vælge en bil på forhånd og i det tilfælde vil kunden kunne vælge imellem alle bilerne du har på AutoUncle.

Her kan du teste modulet selv!

Se med det samme hvordan det ser ud på din egen hjemmeside!

“Vi oplever AutoUncle som en seriøs samarbejdspartner som interesserer sig for vores forretning. De arbejder professionelt og hjælper hurtigt og konsekvent hvis der er udfordringer der skal løses.”

 

– Martin Tang, salgsdirektør hos Volkswagen Holstebro – Tang Biler

Hvad skal jeg gøre for at få dette aktiveret på min hjemmeside?

Hvis du allerede har installeret AutoUncles byttebilsmodul på din hjemmeside i dag, så kan vi aktivere denne nye mulighed på din hjemmeside med ét enkelt klik.

Derfor skal du blot ringe eller skrive en mail til din kundeservice kontakt her hos AutoUncle.

Line Lyngdahl

Telefon: +45 31 21 66 15

email: line.lyngdahl@autouncle.com

Mads Sjørslev Lorenzen

Telefon: +45 31 50 23 34

email: mads.lorenzen@autouncle.com