Tvivl vendt til handling hos Toyota Louis Lund

February 7, 2022

”Et skridt på vejen med AutoUncle”

De yngre kræfter hos Louis Lund fik til sidst overbevist stifteren om at give AutoUncle en chance – og det har vist sig at være en god forretning.

Skal eller skal ikke? Det var spørgsmålet hos Sydvestjyllands store Toyota-forhandler Louis Lund, da de sidste år tyggede på et tilbud fra AutoUncle. 

Og det var ikke helt simpelt at sige ja eller nej, for blandt de cirka 100 ansatte fordelt på afdelingerne i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde, var der delte meninger om, hvordan den digitale transformation i bilbranchen skulle takles.

Til sidst fik de yngre kræfter dog overbevist manden med Louis Lund-navnet om at give AutoUncle en chance, og det er de glade for i dag, fortæller marketingansvarlig hos Louis Lund, Marianne Brinch-Nielsen.

”Louis Lund er selvfølgelig meget omkostningsbevidst, så det naturlige spørgsmål var, om vi fik pengene hjem igen. Jeg havde selv brug for at se, at vi virkelig fik leads og kunder ind på vores hjemmeside, og der har AutoUncle holdt ord. For mig er det ret simpelt; Hvad koster det pr. lead, og hvor mange biler sælger vi, og jeg kan bare sige, at cirka 30 procent af vores leads kommer fra AutoUncle og omkostningen pr. lead er helt ned til 4,5 gange lavere i forhold til de andre udbydere”, lyder det fra Brinch-Nielsen her 10 måneder efter tvivlen kom markedspladsen til gode.

Uvurderligt redskab for de unge

Louis Lund leverede den første bil helt tilbage i 1994, og en stor del af firmaets sælgere har været med fra dengang centrallås og elektrisk rudehejs var noget, der gav respekt.

”Mange af vores sælgere har været ansat i rigtig mange år. Lang tid før begrebet leads, og de har et kæmpe netværk, hvor kunderne kommer ind i forretningen for at blive ekspederet af netop dem. Så jeg tænker, at nu skal vi til at arbejde med de lidt yngre sælgere. De har jo ikke samme netværk fra start, men de kan bruge AutoUncles leads og derigennem få et netværk og kunder. De unge er jo også mere klar på, at det går den vej”, fortæller Marianne Brinch-Nielsen med hentydning til den digitale transformation, bilsalg gennemgår i disse år.

En ny virkelighed, hvor kunderne ifølge Louis Lund er meget bedre forberedte gennem deres online research og dermed ved, både hvad en brugt Toyota og dens konkurrenter bør koste.

Og her vil Marianne Brinch-Nielsen slå et slag for, at alle bliver bedre til at udnytte den fagre nye verden.

”Næste skridt for os er at blive bedre til at arbejde med de mange leads. AutoUncle tilbyder træning i den henseende, og jeg tror, vi vil bruge det til nye ansatte og nogle af de yngre medarbejdere”, siger Marianne, som kalder samarbejdet ”super godt” og glæder sig til, hvad det nye år bringer i det sydvestjyske.

”Vi er glade for, at vi tog springet med AutoUncle.
Vi har valgt dem til, og vi ser frem til at følge udviklingen i 2022.”“For mig er det ret simpelt; Hvad koster det pr. lead, og hvor mange biler sælger vi, og jeg kan bare sige, at cirka 30 procent af vores leads kommer fra AutoUncle og omkostningen pr. lead er helt ned til 4,5 gange lavere i forhold til de andre udbydere”


Marianne Brinch-Nielsen
Marketing Ansvarlig
Louis Lund
Læs flere artiklerSe flere artikler


Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.