En stærk byttepris gjorde Jan Carstens godt kørende

February 17, 2022

”AutoUncle satte fart i handlen”

Kordegnen fra Viborg havde opgivet at skifte bil, men så fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til.

Drømmen om en mere moderne bil var egentlig kørt i vinterhi for 54-årige Jan Carstens fra Viborg.

For efter at have snuset lidt til både elbiler og hybrider, så var købsprocessen stille og roligt feset ud, og familiens Skoda Fabia Combi fra 2018 fik lov til at fortsat at agere trækæsel.

Men så skete der noget, som fik kordegnen til at spærre øjnene op.

”Jeg fik en mail fra Sølvsten Biler med et link AutoUncles bytteprismodul. Så jeg undersøgte, hvad de ville give for min Fabia, og det var noget mere, end jeg umiddelbart havde forventet. Jeg havde forstillet mig omkring 100.000 kroner, men bytteprisen var altså 145.000 kroner, så jeg var positivt overrasket, og så tog handlen med Sølvsten fart derfra,” fortæller Jan Carstens.

AutoUncles bytteprismodul er indbygget i Sølvstens hjemmeside, og via en hurtig indtastning af nummerpladen kom Jans drøm om nyt legetøj pludselig tættere på.

Nemt og smertefrit

Valget faldt igen på en tjekke, men med den gode byttepris i ryggen gik Viborggenseren en klasse op og kører nu Octavia hybrid til og fra sit kirkelige arbejde. Den korte afstand på fem kilometer fra hjem til job betyder, at han nærmest altid kører ren el, og Jan Carstens hørte med egne ord først benzinmotoren efter en uges ejerskab.

”Det er AutoUncles fortjeneste, at jeg skiftede lige nu, for var det ikke for bytteprismodulet, så havde jeg ikke fået gjort mere ved det. Jeg føler også, at jeg har fået en uvildig vurdering, som jeg kunne basere en forhandling på med Sølvsten Biler. Det hele gik nemt og smertefrit, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg skrev en mail til Sølvsten om aftenen, og der kom svar fem minutter senere, så det er jo nærmest døgnservice, ” lyder det fra Skoda-ejeren.

Helt hen i vejret

Jan Carstens har også købt sine to tidligere biler hos Sølvsten Biler og betegner sig selv som trofast kunde hos egnens store VW-forhandler. I jagten på en mere moderne drivlinje var Jan – som typisk skifter bil hvert tredje eller fjerde år – dog vidt omkring. Men den helt rigtige pris på Fabia’en lod vente på sig.    

”Jeg har fået andre byttepristilbud, som var helt hen i vejret, og derfor skød jeg det i første omgang til hjørne. Jeg havde ikke hørt om markedspladsen før, men tænker helt sikkert, at jeg vil bruge AutoUncle i fremtiden. Jeg er 54 år, så der er flere biler i mig,” fortæller jyden med et grin.”Det er AutoUncles fortjeneste, at jeg skiftede lige nu, for var det ikke for bytteprismodulet, så havde jeg ikke fået gjort mere ved det. Jeg føler også, at jeg har fået en uvildig vurdering, som jeg kunne basere en forhandling på med Sølvsten Biler. Det hele gik nemt og smertefrit, og det var en rigtig god oplevelse.”


Jan Carstens
Bilkøber
Sølvsten Biler
Læs flere artiklerSe flere artikler


Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.