Guides

Her har vi samlet en række guides og artikler, som du kan bruge som input til din forretning.

Brug for hjælp?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg ombord?

Når du udfylder vores formular her på hjemmesiden, kontakter en af vores onboarding-konsulenter dig. Herefter hjælper vi dig med at få installeret knapper og byttebilsmodul på dit website og sat dine biler online på autouncle.dk.

Normalt tager det cirka 2-3 arbejdsdage fra du udfylder formularen her på sitet til du er kørende. Du betaler ingenting for opsætning, og vores tekniker vil gøre hvad der er teknisk muligt fra vores side. Når alt er installeret på din hjemmeside vil du begynde at betale for leads og klik.

Hvad er et lead?

Byttebilsmodulet kan opsættes på mange måder afhængigt af dine ønsker til hvilke informationer kunden skal oplyse. Når en potentiel kunde har udfyldt felterne sender vi dig en mail med hans/hendes oplysninger. Det kalder vi et lead.

Du kan til enhver tid se en oversigt over alle leads i dit AU dashboard.

Foruden leads fra din egen hjemmeside, sender vi også leads fra Autouncle.dk – dog kun for potentielle kunder i forbindelse med visning af en af dine biler.

Hvad er et klik/CPC?

Når du annoncerer dine biler på AutoUncle betaler du hver gang en bruger klikker sig fra AutoUncle til dit eget website for at se din brugte biler. Du afregnes således cost-per-click (CPC), som på dansk kan oversættes til betal-per-klik.

Klikker ingen på dine biler, betaler du heller ikke noget for det.

Kan jeg sætte loft over budgettet?

Hvis du vil, kan du sætte et månedligt maxbeløb for dit forbrug hos AutoUncle. Det giver dig sikkerhed for at du ikke bruger mere end du ønsker, og holder dig indenfor dit marketingbudget.

Afhængigt af hvilke produkter du har valgt, stopper vi med at sende trafik til din hjemmeside og deaktivere byttebilsmodulet på din hjemmeside når du rammer dit maxbeløb. Når en ny måned starter aktiverer vi automatisk dine produkter igen.

Hvorfor koster det penge at overføre biler fra Bilinfo/Bilbasen?

Administrerer og uploader du billeder af dine biler via Bilinfo, er vi desværre nødsaget til at opkræve et gebyr for overførsel af disse data til AutoUncle. Det skyldes et gebyr som vi skal betale for at gøre brug dine data hos Ebay/Bilbasen, og således ikke noget vi kan gøre noget ved. Gebyret er fastsat til 175 kr./måned per afdeling. Vi tjener intet på gebyret.

Kan jeg undgå at betale gebyr for Bilinfo/Bilbasen?

Ja, du skal blot anvende et system til at administrere dine biler i. Eksempelvis er det gratis at overføre biler fra AutoDesktop/AutoIt.

EKSKLUSIVT NYHEDSBREV FOR BILFORHANDLERE

 

Få tips og tricks til at sælge flere biler

Få vores nyhedsbrev med tips og tricks til at sælge flere biler.