BYTTEBILSMODUL

Vil du gerne sælge flere biler?

Lad os hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale

Sådan virker byttebilsmodulet

* I enkelte tilfælde kan der være for få biler til at vi kan vise en salgspris – her opfordres kunden til at kontakte dig for en vurdering. Der sendes selvfølgelig stadig en mail med alle oplysninger.

Når en bruger har gennemført alle trin,
modtager du en mail og kan kontakte kunden!

Vi overholder naturligvis persondataforordningen, GDPR, og AutoUncle samler alle oplysninger om kunde og bil i vores Leadbox. Du modtager en mail med et link så du nemt kan få fat i alle oplysninger.

Systemet kan også integreres via webservices til flere forskellige CRM-systemer. Via vores dashboard kan du få et samlet overblik over dine emner.

tradein-arrowdown

Eksempel fra en af vores mange forhandlere:

Tilpas vurderingen efter din/dine ønsker Via vores AU Dashboard kan du nemt og hurtigt opsætte en eller flere regler for, hvordan bytteprisen skal vises på enkelte modeller, årgange m.m.

Prøv byttebilsmodulet

Indtast data på en tilfældig bil og se hvad den er værd.

Hold nemt øje med hvordan netop din forretning og modulet performer

Du har altid mulighed for at følge din forretnings fremskridt via vores ledelsesrapport. Ledelsesrapporten giver mulighed for at se, mest hyppige byttebil, antallet af leads, hvad årsagen til de ikke har handlet hos dig, hvor mange der er interesseret i at lave en finansiering og meget andet

Du har altid mulighed for at følge din forretnings fremskridt via vores ledelsesrapport. Ledelsesrapporten giver mulighed for at se, mest hyppige byttebil, antallet af leads, hvad årsagen til de ikke har handlet hos dig, hvor mange der er interesseret i at lave en finansiering og meget andet

Nem upload af billeder 

Vi har gjort det nemt for dine kunder at uploade billeder. Kunden kan selv uploade billederne via vores modul eller du kan efterfølgende bede kunden om at uploade dette til dig nemt og hurtigt via en SMS.

Nem upload af billeder Vi har gjort det nemt for dine kunder at uploade billeder. Kunden kan selv uploade billederne via vores modul eller du kan efterfølgende bede kunden om at uploade dette til dig nemt og hurtigt via en SMS.

Tilpas vurderingen efter din/dine ønsker

Via vores AU Dashboard kan du nemt og hurtigt opsætte en eller flere regler for, hvordan bytteprisen skal vises på enkelte modeller, årgange m.m.

Vores AU Dashboard gør det nemt for dig at tilpasse bytteprisen så den passer til jeres forretning/forretninger. Ønsker du/I f.eks. flere Skoda Fabia i en given periode har I mulighed for at sætte jeres modul til at byde højere på disse modeller.

Et modul. Uendelige muligheder.

Virker på enhver hjemmeside

Byttebilsmodulet kan sættes op på enhver hjemmeside. Du skal blot tilføje et javascript og en kode der hvor du ønsker en vurderingsknap.

 

Responsiv – Virker på både mobiler, tablets og desktop

Byttebilsmodulet er “responsivt”, og tilpasser sig automatisk enhver platform.

Kan integreres overalt på din hjemmeside

Du kan sætte modulet op på dine brugtbilssider, eller du kan lave en “vurdering-side” med supplerende tekst om din forretning.

 

Lad kunderne booke et møde   NYHED

Du kan sætte modulet op så potentielle kunder kan foreslå en dato hvor de vil besøge dit bilhus for en fremvisning.

Bestem hvad kunden skal oplyse

Som udgangspunkt skal kunden oplyse navn, telefon og e-mail for at få en vurdering. Du kan også spørge om forventninger til hans/hendes bils værdi.

 

Lad kunderne vælge den bil de er interesseret i

Modulet kan konfigureres så det viser en liste med alle dine biler, og giver potentielle kunder mulighed for at vælge præcis den bil de er interesseret i. På den måde får du mere kvalificerede leads.

Gør som næsten 600 bilhuse.

Udvalgte danske referencer. Hver dag kommer nye bilhuse til!

Vil du også gerne sælge flere biler?

Så udfyld nedenstående formular og vi tager en uforpligtende snak omkring det at være en digital bilforhandler, og bygge bro mellem dig og dine online bilkøbere.


Jeg giver samtykke til, at AutoUncle må sende mig nyhedsmails og kontakte mig om emner relateret til bilmarkedet. Når jeg sender mine oplysninger, giver jeg samtidig mit samtykke til, at AutoUncle må behandle mine data i overensstemmelse med vores datapolitik

EKSKLUSIVT NYHEDSBREV FOR BILFORHANDLERE

 

Få tips og tricks til at sælge flere biler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips og tricks her