Nyt partnerskab med Intenz

February 7, 2022

Det skal være nemt for vores kunder at lykkedes!

Derfor er vi stolte over, at kunne dele vi har indgået et nyt partnerskab med Intenz.
Vi vil skabe samarbejde mellem mennesker på tværs, og hjælpe dem med at nå endnu længere, når det virkelig betyder noget.

Vi vil udvikle og træne vores kunder, så mindset og færdigheder ikke er barrieren for at nå i mål, men drivkraften til at skabe resultater og succes langt over forventning. Det er dét perspektiv på udvikling, du vil møde, når du vælger at samarbejde med AutoUncle og Intenz. At vi ikke blot går målrettet efter at optimere jeres salgsrådgiveres performance, men lægger mindst lige så meget arbejde i at intensivere menneskelig adfærd og skabe salgsafdelinger, som gør sig fortjent til investeringen.

Hvilke fordele giver det nye og gamle AutoUncle kunder?

Salgsforskningen og mere end 2.000 bookede prøveture har vist os, hvad der skal til for at skabe større vækst i fremtidens mere digitale bilsalg. 

Som en del af AutoUncles onboarding deler vi de vigtigste ting, en bilforhandler bør mestre for at løfte salget af biler ind i en digital tid. Vi stiller skarpt på, hvordan de kan blive blandt de få, som får flere slutsedler ud af deres leads – og får endnu bedre afkast på deres salgsindsatser og investering i online leads. 

Som en del af opstarten som kunde hos AutoUncle, for dem der har valgt at få online leads igennem vores byttebilsmodul, får forhandlere nye værktøjer til at komme godt i gang med at omsætte flere leads til bilsalg – og få en større forståelse for den digitale kunderejse.
Helt gratis!Jeg har gennemført vores online salgstræning med AutoUncle og Intenz og har taget gode noter. Det var ekstremt lærerigt!
Jeg synes det han kom ind på, gav rigtig god mening. Man skal virkelig lytte mere til kunderne, og spørge lidt mere ind til deres situation, end bare at forsøge at prakke en prøvetur på dem.


Alexander Havbo Steen
CUPRA Master
Sølvsten Biler
Læs flere nyhederTilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.