Fra virtuelle møder til fælles fysisk event! AutoUncle Company Meetup 2022.

April 12, 2022

Det er en underlig følelse når mennesker der har arbejdet sammen i mere end 2 år møder hinanden for første gang – altså ansigt til ansigt i virkeligheden.
Vi har onkler og tanter siddende flere steder i Europa og siden Corona pandemien brød ud i år 2019 har det ikke været muligt at samle dem alle på én gang.

Der er mange grunde til at smile!

En af dem er at det endelig var det muligt i 2022 at samle hele AutoUncle i Aarhus.

Mange nye er kommet til – 72 for at være helt præcis og 8 mere starter snart!
Det har været en stejl vækstkurve i antal medarbejdere under pandemien og begejstringen over endelig at kunne mødes fysisk og ikke online gennem en skærm gennemsyrede den pulserende energi, der var blandt alle vores onkler og tanter.

To hele dage med workshops, sparring og dialoger om, hvordan vi sammen fortsætter vores AutoUncle rejse mod at gøre bilkøb- og salg mest gnidningsløst og transparent for både bilforhandlere og købere. Og måske vigtigst af alt, hvordan vi gør det mens vi fortsætter med at være The Most Human Company!

Johan Frederik Schjødt CEO med Jonas Byloc Co-Founder & COO, AutoUncle

Hvad betyder det når vi siger vi vil være
“The Most Human Company”?

The Most Human Company er et sted, hvor mennesker – hver med individuelle og forskellige evner, ambitioner og følelser – mødes for at arbejde, lære og vokse.
At have et overbevisende produkt. Opbygning af et stærkt fællesskab. Arbejde med tillid og retfærdighed. Men før vi kan nå nogen af ​​disse mål, skal vi fokusere på mennesker.

Nysgerrig på at vide mere?

Mere om hvem er AutoUncle er som virksomhed, arbejdsplads og vores fællesskab?
Læs mere om os, vores fælles værdier, hvordan du bliver en del af det og meget mere her.

Johan Frederik Schjødt CEO, AutoUncleQ2 Company Meetup på Smedien gjorde mig enormt stolt. Den ømhed, nysgerrighed og nerve vores kolleger demonstrerede var helt unik. Det vi skaber med The Most Human Company er virkeligt anderledes og stærkt.


Jonas Bylov
Co-founder & COO
AutoUncle
Læs flere nyhederTilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

- modtag nyt fra bilbranchen, gode råd samt gratis tips og tricks direkte i din indbakke.