Mere end bare et værktøj for bilimportører


Hvad kan vi gøre for dig som bilimportør? Vi har designet gennemprøvede løsninger til at hjælpe dig med at vækste og sælge flere biler. 

Værktøjer til lead generering  

Få byttebilsformular, prøvetursbooking og meget mere med bare ét script og fang kunderne der hvor de er i deres købsrejse. Vær live efter bare 2 uger afhængigt af ønsket opsætning.  

Fuld tilpasselig til din brand identitet

Skrifttyper og farver tilpasses så det matcher jeres brand identitet. Spørg også dine kunder præcis hvilken af dine modeller kunden er interesseret i, hvornår de forventer at handle og/ eller andre felter der er relevante for dig. 

Udvid dit marketing publikum OG send leads til dit forhandlernetværk 

Send leads direkte til forhandlerne i dit netværk via email, et CRM system eller et API. Spørg kunderne om tilladelse til at sende markedsføringsmateriale eller nyhedsbreve og få dem automatisk ind i jeres marketing automation software. 

Få værdifuld indsigt i dine besøgende og hvordan dine forhandlere behandler kunderne

Få indblik i hvordan dine AutoUncle værktøjer performer og ved aktivt at sende opfølgningsspørgeskemaer til kunderne, som indsendte et lead, og spørge dem til deres oplevelse, kan vi hjælpe dig med at udpege præcis hvor der er optimeringspotentiale. 

Dit firma og din succes er vores primære fokus    

Løbende møder med dig om hvordan vores fælles løsninger performer, tracking af fælles mål, data som er relevant for jer og hvordan vi sammen kan optimere er nøglen til fælles success. 

Forbedrer brugeroplevelsen på flere af dine kanaler 

Med AutoUncles API’er kan du bruge AutoUncles løsninger hvor og hvordan du vil. For eksempel som en del af at købe en bil online, i din kundeapp, som en service i dine forhandlers Lead Management system og meget mere. 


Hvilke løsninger tilbyder vi

Jeres hjemmeside er jeres digitale showroom, der digitalt hjælper kunden med at gøre beslutningen til en slutseddel. Men hvordan? På hjemmesiden skal de have muligheden for, at kunne, beregne en byttepris på den bil de allerede har og skal af med, for det afgør sandsynligvis, hvad de har råd til at købe af ny bil. De skal have mulighed for at kunne booke en prøvetur i den nye bil, gerne også få vist lignende biler fra jer der er til salg og have mulighed for at kontakte jer på flere måder. Nogle af alle de muligheder skal kunderne have præsenteret flere steder på hjemmesiden, for det der gør forskellen og sikrer online leads er at give dem de rigtige muligheder på det tidspunkt de er mest modtagelige.

Byttebilsformular med øjeblikkelig online estimering af kundens nuværende bil

Prøvetursbooking med kombineret byttebilsflow – kommer snart

Sidemenu med justerbare call-to-actions

Integrerbar call-to-action område med justerbare knapper

Adskillige API’er

Banner reklamer på AutoUncles hjemmesider

Trafik til din brugtbilssektion og til din hjemmeside

Og meget meget mere

Du får mange fordele som kunde hos AutoUncle


error

AutoUncle er importørenes foretrukne partner til lead generering

error

Betal kun for dét du generer

error

Ingen opstarts- eller support gebyrer

error

Vær med i udviklingen af nye features til bilindustrien

error

Personligt og tæt samarbejde

error

Nem implementering og tilgængelig på flere sprogVil du vide mere?

error

Emil Schou

Salg

71992175
emil@autouncle.com

error

Helle Klaris

Customer Success

71992175
helle@autouncle.comSkriv til os