Det skal være nemt at lykkedes med salget


Vidste du at 80 % af et bilsalg foregår online?

Du kender det sikkert fra dine egne online køb

Vi vil alle gøre den bedste handel! Men det er en jungle og svært for de fleste at gennemskue, hvad der er og hvor de gør den bedste handel. Mulighederne, udbyderne og tilbuddene er uendelige online, derfor bruger de fleste i dag en hjemmeside med en sammenligningstjeneste, der finder og sammenligner alt på markedet og med 100% gennemsigtighed for kunden vurderer, hvor de finder den bedste handel.


Har du købt et produkt online har du med stor sandsynlighed brugt Pricerunner for at sikre du laver den bedste handel blandt alle tilbud på netop den vare du søger. Vinterferie, sommerferie eller en get-away, så kender du sikkert Momondo, der finder og sammenligner de bedste flybilletter, hoteller, pakkerejser og lejebiler. Det er præcis dén sammenligning AutoUncle laver for alle, der er i markedet efter ny bil.

Den sammenligning og vurdering af brugte biler til salg har vi hjulpet +600.000 bilsøgende kunder, der søger efter ny bil på vores markedsplads med at lave i mere end 10 år.

Hvordan kan jeg som bilforhandler påvirke kundernes køb online?

Fra en bilkøber begynder at ønske sig en ny bil til slutsedlen er underskrevet og nøglerne overdraget, er kunden igennem 6 (faktisk 7 – det kan du læse mere om længere nede) faser og med op til 600 stop online undervejs.

Det betyder ikke at kunderne ikke længere besøger bilforhandlerne fysisk.
Det betyder at kunderne er markant mere klar til at tage en købsbeslutning når de gør.

Den foregående research kunderne før brugte 5-6 fysiske besøg hos forskellige forhandlere på at lave før er nu helt nede på 1-2 besøg resten er foretaget online. Besøgene derfor nu oftest enten for, at prøvekøre de 2-3 mærker de overvejer før de beslutter sig og underskriver en slutseddel. Det stiller større krav til salgsrådgiverne der langt tidligere skal påvirke kunderne på deres online rejse for at kunne forstå dem.

Vi hjælper bilforhandlere i hele Danmark

Hos AutoUncle sikrer vi at en forhandler er med kunden hele vejen i købet

Vi ved hvorfor mange bilforhandlere ikke får det optimale ud af deres online leads og potentialet på deres hjemmeside. Ofte skyldes det at leads behandles på samme måde som fysiske walk-ins i forretningen og at forhandlerens hjemmeside ikke har alle de muligheder (knapper) kunderne har behov for når de besøger en bilforhandler online.

Sammen med danske og udenlandske bilforhandlere arbejder vores ekspertteam af specialister med mange års erfaring og kunder tæt sammen om at skabe løsninger, der sikrer de har mulighed for at påvirke kunderne på hele deres online købsrejse og vi træner salgsrådgiverne i at arbejde med dem.
Vi tilbyder bilforhandlere hjælp med at skabe succes i fremtidens digitale bilsalg.

Vi er ikke de nye i klassen.
Med +10 års erfaring er vi i dag onklen hundredevis af bilforhandlere i Danmark og tusindvis i udlandet arbejder tæt sammen med. Og vi vil også gerne rådgive dig!

De mange kundefordele hos AutoUncle


error

Betal kun for besøg på din hjemmeside

error

Øg antallet af slutsedler med flere online leads

error

Ingen opstarts, rådgivning eller support gebyrer

error

Tæt partnerskab med et personligt team af eksperter

error

Med i udviklingen af nye løsninger til bilforhandlereAutoUncles Most Human Company initiativ

Vi har de løsninger der skaber online succes for dig

Det er bilforhandlerne, der digitalt hjælper kunden med at gøre beslutningen til en slutseddel. Men hvordan? Vi sender kunderne over på forhandlernes egen hjemmeside når de har fundet den bil de er interesseret i. Her skal de have muligheden for, at kunne se en prisvurdering af bilen de er interesseret i, beregne en byttepris på den bil de allerede har og skal af med, for det afgør sandsynligvis, hvad de har råd til. De skal have mulighed for at kunne booke en prøvetur i den nye bil og gerne også få vist lignende biler forhandleren har til salg. De skal kunne beregne finansiering og have mulighed for at kontakte forhandleren på flere måder. Nogle af alle de muligheder skal kunderne have præsenteret flere steder på hjemmesiden, for det der gør forskellen og sikrer online leads er at give dem de rigtige informationer og muligheder på det tidspunkt de er mest modtagelige.

Annoncering og trafik

+ 600.000 besøgende på www.autouncle.dk

Byttebilsmodul

Nem prisberegning og straks online estimering

Prøvetursbooking

Simpel online booking på din hjemmeside

Prisvurderinger

100% gennemsigtighed og tryghed for dine kunder

Sidemenu med personliggjorte knapper

De rigtige call-to-actions på dine bildetaljesider

Pop-up med personliggjorte knapper

Simpel pop-up med flere call-to-actions på din side

Rådgivning og sparring

Indblik i data og online besøg på din hjemmeside

Bannerreklamer på markedspladsen

Eksponer dit bilhus for + 400.000 besøgende

Et tillidsfuldt partnerskab

Dit personlige team af eksperter fra AutoUncle

Interesseret I at skrive flere slutsedler?

error

Emil Schou

Salg

71992175
emil@autouncle.com

error

Line Lyngdahl

Customer Success & Technical Integration

71992175
line.lyngdahl@autouncle.comKontakt os i dag